Lissu tunnetaan seuratanssikentällä ensisijaisesti lukuisten tanssinopettajien ja -ohjaajien ”tanssiäitinä”.

Ammattitaidon ylläpitämiseen on koko kouluttajauran ajan kuulunut seuratanssin opettaminen eri koulujen ja seurojen vierailijana, isojen leirien opettajana jne. Tämä työ on se, mistä Lissu on ammentanut annettavaa ja opetettavaa myös tanssin ammattiopiskelijoille.

Lissu on vuosien saatossa palkittu kahteen otteeseen Suomen Tanssinopettajain liiton Vuoden Tanssinopettaja -tunnustuksella, lisäksi hän on saanut Suselin Maineteko-palkinnon ja kansainvälisen tunnustuksen, World Dance Councilin myöntämän Social Dance Award -palkinnon. Vuonna 2016 Oulun Ammattikorkeakoulu valitsi Lissun Vuoden Alumniksi.

Lissun opetustyyli tunnetaan lempeän vaativana: asioita käydään läpi perusteellisesti mutta helppotajuisesti ja useimmiten tunneilla syttyy ”ai näinhän tämä menee” -lamppuja sekä oppilaille että opettajalle itselleen. Opetus painottuu parityöskentelyyn ja tanssillisuuden kehittämiseen, näitä asioita sovelletaan opetettavan lajin kuvioon tai kuvioryhmään. Lissulle jokainen opetustilanne on ainutlaatuinen, jokainen oppilas on tärkeä ja tunneilla on hyväksyvä tekemisen meininki.

Lissu pyörittää Marjukka-tyttärensä (Koivuniemi) kanssa Tanssikoulu TanssinTahtia, joka järjestää opetus- ja koulutustoimintaa eri puolilla Suomea lastentanssissa, showtanssissa ja paritanssissa.

Lissu
www.tanssintahti.com
liisa@tanssintahti.com
050 443 1011