Seuratanssiohjaajat kevätkausi 2021

Jari Miettinen

Kajaanilaisella Jarilla on tanssiuraa takana reilut 30 vuotta. Tanssi-ohjaajana hän on toiminut  ~ 20 vuotta Tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba ry:ssä sekä ohjaajana myös Suomussalmella ja Vuokatissa Dance  Swing -tanssileireillä. Kilpailutaustaa Jarilta löytyy niin kilpatansseissa kuin lavatansseissa.

Jarin suosikkitansseja ovat Lattarit, joita hän hyvin mielellään opettaakin. Jari haluaa parantaa erityisesti lavatanssijoiden tanssitekniikkaa, mutta ei halua siitä kuitenkaan kilpatanssimaista. Nivelet ja lantiot liukkaaksi!

 


Marketta Juntunen

Marketta on kotoisin Suomussalmelta ja  ohjannut seuratanssikursseja jo vuodesta 2008.
Hän valmistui tanssinohjaajaksi syksyllä 2009 (SUSEL).

Marketta on vetänyt myös soololattareita muutaman vuoden ajan.

Marketan mielestä tanssi on iloinen asia, sopii jokaiselle, jokainen oppii ja on erittäin tehokasta ja hauskaa liikuntaa!

 

 

 

 


Maija-Liisa Korhonen

Maija-Liisa on kotoisin Tyrnävältä, mutta asunut Sotkamossa jo yli 30 vuotta.
Seuratanssiohjaajaksi hän valmistui 9 vuotta sitten ja suoritti Tanssiliikunnan kouluttajan diplomitutkinnon 4 vuotta sitten. Soolotanssipuolelta löytyy mm. Latinobic– ja Lavis-ohjaajakoulutukset.

Maija-Liisalla on ohjauskokemusta yli 10 vuotta ja tätä ennen hän oli useamman vuoden Tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba ry:n Sotkamossa järjestämien tanssituntien ohjaajan assarina.  Maija-Liisalla on Vuokatissa toiminimi Tanssiopetus DanceFeet, jonka puitteissa hän opettaa paritanssia ja tilauksesta  myös soolotansseja.

Maija-Liisan mielestä tanssi on iloinen asia ja tanssimaan oppii vain tanssimalla!
Dance like no one is watching!