Kevätkauden extratanssikurssit pidetty. Päivitämme tänne myöhemmin syksyn kurssit. Kiitos kaikille kevään kursseille osallistuneille !

Extratanssikurssit lauantaina 2.4.2022
Aika: klo 12.00 – 17.00
Paikka: Kuhmon Kelo, Väinämöinen 6, Kuhmo

Klo 12.00 – 14.15 Bugg
– opetus tapahtuu nousevasti perusteista jatkoon.
Klo 14.45 – 17.00 Salsa
– opetus tapahtuu nousevasti perusteista jatkoon.

Hinnat: 20 €/kurssi, 40 €/koko päivä

Opettaja: Arto Petjala
Arto toimii tällä hetkellä tanssinopettajana Kajaani Dance:lla Kajaanissa. Viikkotunteja kertyy lasten ja nuorten sekä aikuisten street-tunneista aina aikuisten tanssi-iloitteluihin, kuten Dance fit ja Latino Show tunnit. Työltä ja tämän hetkiseltä opiskelulta liikenevän ajan puitteissa Arto kiertää ympäri Suomea eri tanssitapahtumissa jakaen tanssin iloa ja taitoa jokaiselle halukkaalle.
Vuonna 2019 Suomen Tanssinopettajain liitto valitsi  Arton vuoden tanssinopettajaksi.

Ilmoittautuminen ennakkoon parin kanssa: tanssimlk@luukku.com, tai 044 235 3095/WhatsAppilla/tekstiviestillä/soittamalla. Ilmoita molempien nimet, puhelinnumerot ja emailit.
Jos sinulla ei ole paria, voit ilmoittautua joko viejäksi tai seuraajaksi. Vaihtorinki toteutetaan mikäli yksittäisiä ilmoittautumisia tulee sopivasti vaihtoringin toteuttamiseen.

Kurssimaksut ja ennakkoilmoittautuminen  perjantaihin  30.3. mennessä
Kurssimaksut maksetaan Kuhmon Lavatanssijat ry:n tilille FI20 5177 0020 0173 29.

Kahvio on avoinna tanssikurssien ajan. Kahviosta saa kahvia, teetä, virvokkeita, pientä suolaista ja makeaa. Maksu käteisellä, varaa pikkurahaa mukaan.

Kurssi järjestetään sen hetkisten koronarajoitusen mukaan. Ilmoittautuneille  laitetaan tarkemmat tiedot lähempänä kurssipäivää.

Sydämellisesti tervetuloa terveinä nauttimaan tanssin ilosta !