Extratanssikurssit sunnuntaina 17.10.2021
Aika: klo 12.00 – 17.00
Paikka: Kuhmon Kelo, Väinämöinen 6, Kuhmo

Klo 12.00 – 14.15 Rumba bolero
– opetus tapahtuu nousevasti perusteista jatkoon.
Klo 14.45 – 17.00 Fuusiotango
– tangon tai wanhan tangon perusteet on oltava jo hallinnassa

Hinnat: 15 €/kurssi, 30 €/koko päivä


Opettajat:
Juhani ja Maija Kuosmanen
ovat molemmat diplomitanssinopettajia (STOL) ja tunnettuja suomalaisen seuratanssin kehittäjiä. Menestyksekkään kilpatanssiuransa jälkeen Kuosmaset keskittyivät opettamaan ja kehittämään nimenomaan seuratansseja.

Heidän tuotantoaan on mm. opetus-DVD-sarja Koko Suomi Tanssii, joka löytyy jo lähes jokaisesta kirjastosta ja tanssinharrastajan hyllystä. Sarjassa opetetaan perusteet kahteenkymmeneen seuratanssiin.

Kuosmaset ovat pitkän uransa aikana opettaneet tuhannet suomalaiset tanssimaan ja jatkavat edelleen työtänsä oman tanssikoulunsa, Suomen Tanssistudiot Oy:n parissa. Koululla on toimintaa Kuopiossa ja pääkaupunkiseudulla.

Kuosmasten kehittämiä tanssiliikuntalajeja ovat latinalaistansseihin perustuva Latinos© ja uusimpana Fuusiotango, joka yhdistelee perinteiseen tangon tanssitapaan lainoja muista tanssilajeista. Fuusiotangon periaate: ”Koska tangomusiikki on muuttunut, myös tanssitavan ja ilmaisun on hyvä muuttua”.

Opettajina Juhani ja Maija ovat todella kokeneita, sillä opetusvuosia on takana jo lähes 40.
Juhani on yksi STOL ry:n tutkijoista, eli hänellä on oikeus ottaa vastaan tanssinopettajan tutkintoja.

Kuosmaset järjestävät vuosittain useita tanssitapahtumia ja kilpailuja ja tuottavat AlfaTv:lle seuratanssista kertoavaa Tanssin tähden -sarjaa.


Ilmoittautuminen ennakkoon parin kanssa: tanssimlk@luukku.com, tai 044 235 3095/WhatsAppilla/tekstiviestillä/soittamalla. Ilmoita molempien nimet, puhelinnumerot ja emailit.
Jos sinulla ei ole paria, voit ilmoittautua joko viejäksi tai seuraajaksi. Vaihtorinki toteutetaan mikäli yksittäisiä ilmoittautumisia tulee sopivasti vaihtoringin toteuttamiseen.

Kurssimaksu maksetaan ennakkoon 11.10. mennessä Kuhmon Lavatanssijat ry:n tilille FI20 5177 0020 0173 29.


Kahvio on avoinna tanssikurssien ajan. Kahviosta saa kahvia, teetä, virvokkeita, pientä suolaista ja makeaa. Maksu käteisellä, varaa pikkurahaa mukaan.


Kurssi järjestetään sen hetkisten koronarajoitusen mukaan. Ilmoittautuneille  laitetaan tarkemmat tiedot lähempänä kurssipäivää.  Tervetuloa terveinä nauttimaan tanssin ilosta !