Seuratanssiohjaajat syyskausi 2021

Jari Miettinen

Kajaanilaisella Jarilla on tanssiuraa takana reilut 30 vuotta. Tanssi-ohjaajana hän on toiminut  ~ 20 vuotta Tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba ry:ssä sekä ohjaajana myös Suomussalmella ja Vuokatissa Dance  Swing -tanssileireillä. Kilpailutaustaa Jarilta löytyy niin kilpatansseissa kuin lavatansseissa.

Jarin suosikkitansseja ovat Lattarit, joita hän hyvin mielellään opettaakin. Jari haluaa parantaa erityisesti lavatanssijoiden tanssitekniikkaa, mutta ei halua siitä kuitenkaan kilpatanssimaista. Nivelet ja lantiot liukkaaksi!

 


Maija-Liisa Korhonen

Maija-Liisa on kotoisin Tyrnävältä, mutta asunut Sotkamossa jo yli 30 vuotta.
Seuratanssiohjaajaksi hän valmistui 9 vuotta sitten ja suoritti Tanssiliikunnan kouluttajan diplomitutkinnon 4 vuotta sitten. Soolotanssipuolelta löytyy mm. Latinobic– ja Lavis-ohjaajakoulutukset.

Maija-Liisalla on ohjauskokemusta yli 10 vuotta ja tätä ennen hän oli useamman vuoden Tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba ry:n Sotkamossa järjestämien tanssituntien ohjaajan assarina.  Maija-Liisalla on Vuokatissa toiminimi Tanssiopetus DanceFeet, jonka puitteissa hän opettaa paritanssia ja tilauksesta  myös soolotansseja.

Maija-Liisan mielestä tanssi on iloinen asia ja tanssimaan oppii vain tanssimalla!
Dance like no one is watching!


Sari Kuvaja

Sotkamolainen Sari hurahti lavatanssin pyörteisiin reilut kymmenen vuotta sitten.
Harrastustaustaa tanssin parissa on myös erinäisissä soololajeissa, esim.  Bailatino, Zumba, Latinshow.

Aktiivisesti erilaisia kursseja käynyt Sari valmistui seuratanssin ohjaajaksi kesällä 2021 ja Lavis -ohjaajaksi syksyllä 2021. Ohjaajaopinnot jatkuvat päivittyen uusilla lajeilla. Ohjaajakokemusta on kertynyt puolikkaan kauden verran.

Sari korostaa hyvän tanssiperustan ja -tekniikan luomista ja musiikin tulkitsemista. Niillä taidoilla saadaan parille mukava yhteinen ”tanssimatka” ja fiilis vähemmilläkin kuvioilla.

Tanssi tuo ja luo harrastajalle kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tervetuloa kursseille 😊.