Ilmoittautuminen

HUOMIO! Lue nämä ohjeet huolellisesti läpi ennen ilmoittautumista!

Ilmoittautuessa voidaan valita kurssien lisäksi asuntolamajoitus(huone-/lattiamajoitus), sähkötolppa matkailuautolle, tanssimatka Naapurinvaaralle sekä polkupyörä leirin ajaksi. Näet lopullisen summan yhteenvedossa.

Jos haluat ilmoittaa kaksi henkilöä koko viikonlopun leirille, voit siis klikata koko leirin ”lisää ilmoittautumiseen” kaksi kertaa tai muuttaa määriä sen jälkeen kun olet siirtynyt eteenpäin varauksessa.

Vastaavasti jos haluat varata asuntolapaikan kahdelle henkilölle kahdeksi yöksi, lisää tällöin ilmoittautumislomakkeelle 4 kpl asuntolaöitä.

Ennen ilmoittautumisen vahvistamista kysymme teiltä henkilötiedot sekä tiedon ruokailuun osallistumisesta. Ruokailut maksetaan paikan päällä, mutta tarvitsemme ruokailijoiden määrän ennakkoon, koska lauantain ja sunnuntain ruokailut järjestetään Ammattiopistolla (KAO).

Kun olet lisännyt haluamasi ohjelman ostoskoriin, jatka täyttämään henkilötietosi ja klikkaa ”lähetä ilmoittautuminen” -painiketta. Seuraavalla sivulla näet vielä maksutiedot (mm. summan ja tilinumeron). Kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen ja todenneet maksusuorituksen saapuneeksi, lähetämme sähköpostilla vahvistuksen. Leiripaikkasi on tällöin lopullisesti vahvistettu.

Voit ilmoittautua toki myös paikan päällä, hinta on tällöin hieman kalliimpi.

Näytetään kaikki 11 tulosta