Juhani ja Maija ovat molemmat diplomitanssinopettajia (STOL) ja tunnettuja suomalaisen seuratanssin kehittäjiä. Menestyksekkään kilpatanssiuransa jälkeen Kuosmaset keskittyivät opettamaan ja kehittämään nimenomaan seuratansseja.Juhani ja Maija Kuosmanen

Heidän tuotantoaan on mm. opetus-DVD-sarja Koko Suomi Tanssii, joka löytyy jo lähes jokaisesta kirjastosta ja tanssinharrastajan hyllystä. Sarjassa opetetaan perusteet kahteenkymmeneen seuratanssiin.

Kuosmaset ovat pitkän uransa aikana opettaneet tuhannet suomalaiset tanssimaan ja jatkavat edelleen työtänsä oman tanssikoulunsa, Suomen Tanssistudiot Oy:n parissa. Koululla on toimintaa Kuopiossa ja pääkaupunkiseudulla.

Kuosmasten kehittämiä tanssiliikuntalajeja ovat latinalaistansseihin perustuva Latinos© ja uusimpana Fuusiotango, joka yhdistelee perinteiseen tangon tanssitapaan lainoja muista tanssilajeista. Fuusiotangon periaate: ”Koska tangomusiikki on muuttunut, myös tanssitavan ja ilmaisun on hyvä muuttua”.

Opettajina Juhani ja Maija ovat todella kokeneita, sillä opetusvuosia on takana jo lähes 40.
Juhani on yksi STOL ry:n tutkijoista, eli hänellä on oikeus ottaa vastaan tanssinopettajan tutkintoja.

Kuosmaset järjestävät vuosittain useita tanssitapahtumia ja kilpailuja ja tuottavat AlfaTv:lle seuratanssista kertoavaa Tanssin tähden -sarjaa.