Tulevana kesänä tanssimme taas kauniilla Kalevalankankaalla, jonne on matkaa noin 3 kilometriä Kuhmon keskustasta. Siellä Kuhmon Kelo, Hyvinvointi Sampo ja Hotelli Kalevala – näköyhteyksien päässä – ovat paikkoja, joiden tiloissa tulevana kesänä järjestämme Tanssileirimme.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta kaikki tanssiharrastuksesta kiinnostuneet!

Kuhmon Lavatanssijat ry


KUHMON KELO – kurssipaikka

Kuhmon Kelo oli 1 960-luvulla Pohjolan kaunein huvikeskus ja silloin siellä tanssittiin Kuhmon Kelojuhannustansseissa suurhallissa 3 orkesterin tahdissa klo 20.00 – 05.00. Paikoitustilat oli 2000 autolle ja tansseissa oli todellakin väkeä siihen aikaan. Oi niitä aikoja…..

Kelo toimii kesän 2022 Tanssileirin ”kotipesänä”.

– Info- ja ilmoittautumispiste
– Kurssipaikka
– Pienimuotoinen kahvio
– Lauantai-illan tanssit
– Sunnuntaina tanssikurssien päätöskahvit ja leiripalkintojen arvonta
– Alemana Dance Centerin esittely- ja myyntipiste

HYVINVOINTI SAMPO – kurssipaikka

Hyvinvointi Sampo, aivan Kelon vieressä kauniilla mäntykankaalla, on kotoisen oloinen kuntoutuskeskus, jonka ravintolassa on mahdollista nauttia lounaat niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja siellä on myös kahviopalvelut. Hyvinvointi Sampo tarjoaa edullista majoitusta Tanssileirin aikana.

 


HOTELLI KALEVALA – kurssipaikka

Hotelli Kalevala sijaitsee Lammasjärven rannalla upeissa maisemissa. Siellä on  mahdollista nauttia sekä aamupalat että päivälliset leirin aikana. Hotelli Kalevala tarjoaa majoitusta edullisesti Tanssileirin aikana.

 

 

 

Sydämellisesti tervetuloa kaikki tanssia harrastavat nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta !

Janne Muukkonen
puheenjohtaja
Kuhmon Lavatanssijat ry