KUHMON TANSSILEIRI
Kauniilla Kalevalankankaalla Lammasjärven läheisyydessä

Tanssileirin tilat Kuhmon Kelo, Hotelli Kalevala ja Hyvinvointi Sampo ovat näköetäisyyksien päässä toisistaan. Kuhmon keskustaan on matkaa noin 3 kilometriä.

KUHMON KELO – kurssipaikkaKuhmon Kelo

Kuhmon Kelo oli 1960-luvulla Pohjolan kaunein huvikeskus ja silloin siellä tanssittiin juhannustansseissa suurhallissa 3 orkesterin tahdissa klo 20.00 – 05.00. Paikoitustilat oli 2000 autolle ja tansseissa oli todellakin väkeä siihen aikaan. Oi niitä aikoja…..

Kelo toimii kesän 2023 Tanssileirin ”kotipesänä”.

– Info- ja ilmoittautumispiste
– Kurssipaikka
– Pienimuotoinen kahvio
– Lauantai-illan juhlatanssit
– Sunnuntaina tanssikurssien kakkukahvit ja leiripalkintojen arvonta
– Alemana Dance Centerin esittely- ja myyntipiste
– Anjan Oriflamen esittely- ja myyntipiste perjantaina ja lauantaina

HYVINVOINTI SAMPO – kurssipaikka

Hyvinvointi Sampo, aivan Kelon vieressä kauniilla mäntykankaalla, on kotoisan oloinen kuntoutus- ja hyvinvointikeskus, jonka ravintolassa on mahdollista nauttia leirin aikana lounaat ja  siellä on myös kahviopalvelut.

Hyvinvointi Sampo tarjoaa edullista majoitusta Tanssileirin aikana.

 


HOTELLI KALEVALA – kurssipaikka

Hotelli Kalevala sijaitsee Lammasjärven rannalla upeissa maisemissa. Siellä on  mahdollista nauttia sekä aamupalat että päivälliset ja siellä on kahviopalvelut leirin aikana.

Perjantai-illan leiritanssit tanssitaan sään salliessa HotelliKalevalan rannalla => rantatanssit, orkesterina Miia & Siluetti.

Hotelli Kalevala tarjoaa edullista majoitusta Tanssileirin aikana.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Kuhmon kesästä ja tanssin ilosta kaikki tanssinharrastajat ja tanssiharrastuksesta kiinnostuneet!

Kuhmon Lavatanssijat ry