Tulevana kesänä tanssimme taas kauniilla Kalevalankankaalla, jonne on matkaa noin 3 kilometriä Kuhmon keskustasta. Siellä Kuhmon Kelo, Hyvinvointi Sampo ja Tanssiteltta – näköyhteyksien päässä toisistaan – ovat paikkoja, joiden tiloissa tulevana kesänä järjestämme Tanssileirimme.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta kaikki tanssiharrastuksesta kiinnostuneet!

Kuhmon Lavatanssijat ry


KUHMON KELO – kurssipaikka

Kuhmon Kelo oli 1 960-luvulla Pohjolan kaunein huvikeskus ja silloin siellä tanssittiin Kuhmon Kelojuhannustansseissa suurhallissa 3 orkesterin tahdissa klo 20.00 – 05.00. Paikoitustilat oli 2000 autolle ja tansseissa oli todellakin väkeä siihen aikaan. Oi niitä aikoja…..

Kelo toimii kesän 2022 Tanssileirin ”kotipesänä”.

– Info- ja ilmoittautumispiste
– Kurssipaikka
– Pienimuotoinen kahvio
– Lauantai-illan tanssit Helminauha-orkesterin tahtiin
– Sunnuntaina tanssikurssien päätöskahvit ja leiripalkintojen arvonta
– Alemana Dance Centerin esittely- ja myyntipiste
– Anjan Oriflamen ja Kuwakamarin esittely- ja myyntipisteet

 

 

TANSSITELTTA – kurssipaikka
Tanssileirillämme on Tanssiteltta (150 m2, josta tanssitilaa 10 x 10 m). Tanssiteltta sijoitetaan Kalevalan liikuntakeskuksen huoltorakennuksen läheisyyteen. Huoltorakennuksen WC:t ja suihkutilat ovat leiriläisten käytettävissä leirin aikana. Tanssitelttalaiset voivat kahvitauolle ostaa kahvia ja pientä purtavaa huoltorakennuksen kahviosta.

 

HYVINVOINTI SAMPO – kurssipaikka

Hyvinvointi Sampo, aivan Kelon vieressä kauniilla mäntykankaalla, on kotoisen oloinen kuntoutuskeskus, jonka ravintolassa on mahdollista nauttia lounaat niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja siellä on myös kahviopalvelut. Hyvinvointi Sampo tarjoaa edullista majoitusta Tanssileirin aikana.

 


HOTELLI KALEVALA

Hotelli Kalevala sijaitsee Lammasjärven rannalla upeissa maisemissa. Siellä on  mahdollista nauttia sekä aamupalat että päivälliset leirin aikana. Hotelli Kalevala tarjoaa majoitusta edullisesti Tanssileirin aikana.

 

 

 

Sydämellisesti tervetuloa kaikki tanssia harrastavat nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta !

Satu Pöysä
puheenjohtaja
Kuhmon Lavatanssijat ry