Perjantaina 17.6.

Tanssit Hotelli Kalevalassa klo 21.00 – 01.00
Tanssittaa Moonrise-yhtye
Leirirannekkeella ilmainen sisäänpääsy.

Moonrise-yhtyeessä on kosketinsoittajana/laulajana Kauko Markkanen, rumpalina Jari Miettinen ja solistina Anne Uimari. Yhtyeen kotipaikka on Kuopio.

Yhtye soittaa hyvää, perinteistä tanssimusiikkia
(humppa,tango,valssi, foxi, samba, rumba, salsa, beat, masurkka, polkka, jenkka jne).

 

Lue lisää: http://www.moonrise.fi/


Lauantaina 18.6.

Järjestäjänä Kuhmon Lavatanssijat ry

Helminauha on perinteitä kunnioittava, nuorekas tanssiorkesteri. Vuonna 2007 perustettu yhtye on hiljalleen vakiinnuttanut paikkansa Suomen tanssilavoilla. Ohjelmisto koostuu sataprosenttisesti tanssittavasta musiikista ja tunnustuksena tehdystä työstä yhtye valittiinkin vuoden 2013 Tanssittajatulokkaaksi.

He ovat julkaisseet tähän mennessä omaa musiikkia yhden kokopitkän albumin, sekä kahden singlen verran. Albumi Helminauha julkaistiin vuoden 2017 kesällä, ja se on saanut paljon positiivista palautetta tanssivalta yleisöltä. Singlenä he ovat aikaisemmin julkaisseet kappaleet Mitä tahdot, sekä Radio Suomen soitetuimmat -listallakin soineen Toisesta todellisuudesta.

Tanssi-illan aikana Helminauha soittaa vaihtelevaa ja monipuolista musiikkia, joka täyttää niin tanssijan kuin kuuntelijan toiveet. Porukka tahdittaa illan hyvällä meiningillä, hyvillä soundeilla ja yleisön toiveita kunnioittaen.

Helminauhan jäsenistöön kuuluu:
Aki – Rummut
Aleksi – Kitara
Kalle – haitari ja koskettimet
Markus – Laulu
Miika – Basso

Lue lisää: http://helminauhaa.com/