Tulevana kesänä tanssimme taas kauniilla Kalevalankankaalla, jonne on matkaa noin 3 kilometriä Kuhmon keskustasta. Siellä Kuhmon Kelo, Hyvinvointi Sampo ja Tanssiteltta – näköyhteyksien päässä toisistaan – ovat paikkoja, joiden tiloissa tulevana kesänä järjestämme Tanssileirimme.

Tervetuloa nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta kaikki tanssiharrastuksesta kiinnostuneet!

Kuhmon Lavatanssijat ry

 


KUHMON KELO – kurssipaikka

Kuhmon Kelo oli 1 960-luvulla Pohjolan kaunein huvikeskus ja silloin siellä tanssittiin juhannustansseissa suurhallissa 3 orkesterin tahdissa klo 20.00 – 05.00. Paikoitustilat oli 2000 autolle ja tansseissa oli todellakin väkeä siihen aikaan. Oi niitä aikoja…..

Kelo toimii myös kesän 2021 Tanssileirin ”kotipesänä”. Siellä sijaitsee leirin info- ja ilmoittautumispiste, se toimii yhtenä kurssipaikkana ja siellä leiriläisiä palvelee pienimuotoinen kahvio.

Lauantai-illan orkesteritanssit järjestämme Kelolla, orkesteri päivitetään myöhemmin.

Kelolle kokoonnumme sunnuntaina tanssikurssien loppuessa nauttimaan yhteisestä kahvihetkestä ja arpomaan leiripalkinnot.

Alemanan tanssikenkien, -vaatteiden ja -tarvikkeiden esittely- ja myyntipiste on koko Tanssileirin ajan Kelolla.

TANSSITELTTA – kurssipaikka
Tulevan kesän uutuus Tanssileirillämme on Tanssiteltta (150 m2, josta tanssitilaa 10 x 10 m). Tanssiteltta sijoitetaan Kalevalan liikuntakeskuksen huoltorakennuksen läheisyyteen. Huoltorakennuksen WC:t ja suihkutilat ovat leiriläisten käytettävissä leirin aikana. Tanssiteltalle tuomme kahvitauolle myytäväksi kahvia ja pientä purtavaa.

HYVINVOINTI SAMPO – kurssipaikka

Hyvinvointi Sampo, aivan Kelon vieressä kauniilla mäntykankaalla, on kotoisen oloinen kuntoutuskeskus, jonka ruokalassa on mahdollista nauttia lounaat niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja siellä on myös kahviopalvelut. Hyvinvointi Sampo tarjoaa edullista majoitusta Tanssileirin aikana.

HOTELLI KALEVALA

Hotelli Kalevala sijaitsee Lammasjärven rannalla upeissa maisemissa. Siellä on  mahdollista nauttia sekä aamupalat että päivälliset leirin aikana. Hotelli Kalevala tarjoaa majoitusta edullisesti Tanssileirin aikana.

 

Tervetuloa nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta kaikki tanssiharrastuksesta kiinnostuneet!

Satu Pöysä
puheenjohtaja
Kuhmon Lavatanssijat ry