Tanssit perjantaina 18.6.
Tanssit Hotelli Kalevalassa klo 21.00 – 01.00

Tanssittaa Hannu Hautaniemi  Yhtyeineen
Leirirannekkeella ilmainen sisäänpääsy!

Hannu Hautaniemen yhtye on peruskokoonpanossaan tanssimusiikkia esittävä kvartetti: solisti, harmonikka/koskettimet, basso/kitara, rummut. Yhtyeen kotipaikka on Oulu. Yhtye keikkailee koko Suomen alueella. Tanssikansa on ottanut yhtyeen omakseen ja suosion kova kasvu näkyy myös keikkojen määrässä ja yleisömäärissä.
Yhtye on julkaissut useita kymmeniä levytyksiä vuosien varrella.


Tanssit lauantaina 19.6.
Tanssit Kuhmon Kelolla klo 20.00 – 01.00

Tanssittaa Jarno Itkonen & Yötaivas orkesteri
Tanssilipun hinta 15 €
Järjestäjänä Kuhmon Lavatanssijat Ry

Jarno Itkonen – Tangoprinssi 2006 & Tangofinalisti 2019 –

Jarno Itkonen on iloinen ja huumorintajuinen nuori herrasmies, jonka elämän kutsumus on musiikki. Tämä näkyy Jarnossa, sekä ihmisenä että esiintyjänä. “Olen täysin oma itseni, ja haluan erottua juuri sellaisena kuin olen. Omalla äänelläni, sekä vaatimattomuudellani ja persoonallani.” Yleisönsä Jarno hurmaa samettisen pehmeällä äänellä, herkillä tulkinnoilla, ihastuttavan iloisella ja kansanläheisellä olemuksella, säkenöivän lavakarisman ohella.

Vuoden 2006 Seinäjoen Tangomarkkinoilla Jarno onnistui nuoresta iästään huolimatta laulamaan itsensä Tangoprinssiksi ja hänestä povattiin jo tuolloin uutta tähteä Suomen tanssimusiikin taivaalle. 

Kesällä 2019 Itkonen osallistui uudelleen Tangomarkkinoiden laulukilpailuun ja raivasi tiensä aina Seinäjoelle Finaaliin karsintaan saakka. Viiden parhaan miehen sakkiin laulaminen vaatii taitoa ja osaamista, ja sitähän tältä ikäisekseen kokeneelta esiintyjältä löytyy. Jarno osallistui Seinäjoelle ennakkoluulottomasti, ilman suurempia odotuksia eikä kokenut pettymystä tippuessaan jatkosta, vaan ennemminkin onnistumisia. “Tärkeintä on voittaa itsensä”.

Jarno keikkailee pääsääntöisesti Yötaivas orkesterin säestyksellä. Tällä rautaisella ammattiorkesterilla on kokemusta useiden tähtien ja monien, monien upeiden artistien säestämisestä. “Tällä kokoonpanolla tehdään priimaa illan ensimmäisestä valssista, viimeiseen valssiin saakka, piste!”