Arto on Kainuun korpien raavastama tanssinopettaja Paltamosta, Kajaanin naapurista . Suomi on tullut tutuksi lavatanssien merkeissä, sekä tanssijan, kurssilaisen että opettajan lähtökohdista katsottuna.

Arto työskentelee tällä hetkellä päätoimisena tuntiopettajana KajaaniDance:lla. Hän opettaa muun muassa katutansseja, latino show ryhmiä, tanssiliikuntatunteja ja valmentaa kilpailevia tanssijoita niin soolo kuin paritanssipuolella. Paritansseja Arto kiertää opettamassa ympäri Suomea. Kajaanissa Arton tunneille pääsee tanssiurheiluseura Casamban viikkotunneilla.

Tanssinopetuksen lisäksi Arto toimii urheiluhierojana omalla toiminimellään ja on yrittäjänä Kajaanilaisessa Aisti ja Tunne Oy:ssä. Siellä hän toimii eläintenhoitajana, koirahierojana ja eläintenkouluttajana.

Arto kuvailee itseään tekeväksi ihmiseksi, joka oppii käytännön kautta. Samaan ajatukseen hän pyrkii teemoittamaan tanssitunnitkin; vähän sanoja ja paljon tekoja. Joskin on tilanteita, jossa puhettakin on pakko tuottaa. Vielä kun muistetaan, että tanssi ei ole vakava asia ja lähestytään sitä ilon kautta, niin tunnelmallinen sekä opettavainen tunti on valmis! Tuuhan moikkaamaan!

arto.petjala@gmail.com
040 760 2261