Arto Petjala

Arto Petjalan tanssiharrastus on lähtenyt liikenteeseen pienenä poikana tanhusta, jonka jälkeen se on jatkunut show- ja hiphop-tuntien merkeissä. Lasten ja nuorten ohjaamisen Arto on aloittanut 13-vuotiaana Pielaveden Voimistelijoissa.

Paritanssikärpänen puraisi Artoa lukion vanhojen tansseissa vuonna 2002, jonka jälkeen hän on aktiivisesti harrastanut pari- ja seuratansseja sekä oppilaan että opettajan näkökulmasta.

Vuosina 2005-2006 Arto toimi latinos-ohjaajana Kokkolassa. Samaan aikaan hän aloitti myös aktiivisen ohjaajatyön seuratanssin parissa. Ensimmäinen varsinainen pesti ohjaajana hänellä oli Haapajärven Tanssikerho Kavaljeerissa.

Sen jäkeen Arton tie vei Kajaaniin ja sinne siirryttyään hän aloitti ohjaajana Kajaanin Casambassa. Tanssinopettajan ammattitutkinnon Arto suoritti joulukuussa 2010. Arto työskenteli päätoimisena tanssinopettajana Seinäjoelle Tanssikoulu Wimmassa vuoden 2013 alusta vuoden 2015 kevääseen.

Arto kertoo olevansa itse tekevä ihminen ja oppii käytännön kautta. Samaa metodia hän käyttää myös ohjatessaan; vähän sanoja ja paljon tekoja. Hän pyrkii luomaan tunneille välittömän ja oppimista tukevan iloisen ilmapiirin. Kun näiden lisäksi muistetaan vielä että tanssi ei ole vakava asia, niin lähtökohta nautinnollisiin tanssihetkiin on valmis.

arto.petjala@gmail.com
040 760 2261