Leiri-info

Tänä suvena tanssimme kauniilla Kalevalankankaalla, jonne on matkaa noin 3 kilometriä Kuhmon keskustasta. Siellä Kuhmon Kelo, Hotelli Kalevala ja Hyvinvointi Sampo (näköyhteyksien päässä toisistaan) ovat paikkoja, joiden tiloissa tulevana kesänä järjestämme Tanssileirimme.

KUHMON KELO

Kuhmon Kelo oli 1 960-luvulla Pohjolan kaunein huvikeskus ja silloin siellä tanssittiin juhannustansseissa suurhallissa 3 orkesterin tahdissa klo 20.00 – 05.00. Paikoitustilat oli 2000 autolle ja tansseissa oli todellakin väkeä siihen aikaan. Oi niitä aikoja…..

Kelo toimii kesän 2019 Tanssileirin ”kotipesänä”. Siellä sijaitsee leirin info- ja ilmoittautumispiste, se toimii yhtenä kurssipaikkana ja siellä leiriläisiä palvelee pienimuotoinen kahvio. Lauantai-illan orkesteritanssit järjestämme Kelolla ja Kelolle kokoonnumme sunnuntaina tanssikurssien loppuessa nauttimaan yhteisestä kahvihetkestä ja arpomaan leiripalkinnot.
Alemanan tanssikenkien, -vaatteiden ja -tarvikkeiden esittely- ja myyntipiste on koko Tanssileirin ajan Kelolla.

HOTELLI KALEVALA

Hotelli Kalevala sijaitsee Lammasjärven rannalla upeissa maisemissa. Siellä on mahdollista nauttia sekä aamupalat että päivälliset ja siellä on kahviopalvelut leirin aikana. Perjantai-illan tanssit tanssitaan Hotelli Kalevalassa Hannu Hautaniemen yhtyeen säestämänä. Hotelli Kalevala tarjoaa majoitusta edullisesti Tanssileirin aikana.

HYVINVOINTI SAMPO

Hyvinvointi Sampo, aivan Kelon vieressä kauniilla mäntykankaalla, on kotoisen oloinen kuntoutuskeskus, jonka ruokalassa on mahdollista nauttia lounaat niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja siellä on myös kahviopalvelut. Hyvinvointi Sampo tarjoaa edullista majoitusta Tanssileirin aikana.

Tervetuloa nauttimaan Kuhmon kesästä ja tunnelmasta kaikki tanssiharrastuksesta kiinnostuneet!

Satu Pöysä
puheenjohtaja
Kuhmon Lavatanssijat ry